Tuomasmessut

Tuomasmessut eivät ole luonteeltaan "yhden miehen hommaa", vaan ne ovat hieno ja tärkeä osoitus siitä, että seurakunta rakentuu jäsenistään. Tuomasmessussa tarvitaan monenlaisia taitoja ja niitä on seurakuntalaisilla. Tässä esimerkkejä tehtävistä, joihin tahdomme kutsua juuri sinua, seurakuntalainen, olitpa sitten nuorempi tai vanhempi, mies tai nainen. Jos sinulla on luovaa mieltä ja/tai kädentaitoja, tai ymmärrät äänentoistosta ja balanssista, niin tarjoamme sinulle vapaaehtoistyötä Tuomasmessussa. Eikä sinun tarvitse olla ns. ammattilainen, sillä yhdessähän me voimme kehittyä.

Parasta Tuomasmessussa on se, ettei mihinkään ryhdytä ilman rukousta. Niinpä nytkin rukoilemme, että Elämän Herra lähettäisi miehiä ja naisia Jumalan valtakunnan työhön Pielaveden seurakunnassa. Mietipä siis sinäkin, voisitko ajatella jotain näistä tehtävistä. Ja jos olet soitto- tai laulutaitoinen, niin "työtä" löytyy vuorenvarmasti.

• messun kokooja
  • rukousalttarivastaava
  • esirukousjohtaja
  • musiikkivastaavat
  • tarjoiluvastaava
  • kolehtivastaava
  • messuisäntä

Vastuunkantajia otetaan jatkuvasti lisää. Mikäli olet kiinnostunut, ilmoittaudu kirkkoherra Arto Penttiselle, p. 040 0914 006, arto.penttinen@evl.fi

Messuja pidetään talvikaudella vuorokuukausin Sanan ja rukouksen -iltojen kanssa. Parhaillaan kaavaillaan Majatalo-iltoja vuorottelemaan Tuomasmessujen kanssa. Majatalo-iltaankin tarvitaan soittajia ja laulajia, esirukouspalvelijoita ja tarjoiluvastaavia esimerkkejä mainitaksemme.

Tuomasmessun rukousalttari.
Tuomasmessuista ilmoitetaan kirkollisissa, kotisivuilla ja ulkomainoksin.