Katsomusvierailu Pohjois-Pielaveden koululla

Katsomusvierailu Pohjois-Pielaveden koululla

Pohjois-Pielaveden koulu

Toiminnallinen tunti alakoululla.

Kaikki sivukylien koulujen oppilaat osallistuvat toimintaan, jota nuorisotyönohjaajat toteuttavat lasten kanssa. Kokoonnumme kerran kuussa liikkumaan, leikkimään, pelaamaan, musisoimaan tai askartelemaan. Yhdessä pohditaan Raamatun kertomusten sanomaa ja myös evankelisluterilaisen kirkon oppia.

Pielaveden seurakunta

Päiväkerhotila

Perhekerho

Perhekerho kutsuu lapsia ja vanhempiensa ja hoitajiensa kanssa yhdessä olemiseen erilaisten teemojen äärelle, kokemusten jakamiseen ja yhteiseen hartaushetkeen. Kerhon päätteeksi on ilmainen puurolounas.

Rannankylän koulu

Katsomusvierailu Rannankylän eskariryhmiin

Toiminnallinen tunti alakoululla.

Päiväkerhotila

Päiväkerho - leikin lumoa ja hiljaisuutta. Kymmenen lapsen päiväkerhoryhmä kokoontuu seurakuntakeskuksen päiväkerhotiloihin. Tärkeintä on silloin leikki, hiljentyminen ja eväiden syönti.