Katsomusvierailu Vekaravaarassa

Katsomusvierailu Vekaravaarassa

Päiväkoti Vekaravaara, Vaaraslahti

Seurakunnan katsomusvierailut päivähoitoryhmiin ovat osa kunnan varhaiskasvatuksen katsomuskasvatusta.

Nuorisotyönohjaaja Jaana Kiukkonen vierailee varhaiskasvatusryhmissä kerran kuussa.

Katsomusvierailun aikana perehdytään evankelisluterilaiseen uskontoon. Yhteisen hetken aikana pohditaan Raamatun kertomuksia sekä ihmetellään kirkkovuoteen liittyviä perinteitä ja symboliikkaa. Yhdessä myös askarrellaan, musisoidaan ja leikitään.

Pielaveden seurakunta

Rannankylän koulu

Katsomusvierailu Rannankylän eskariryhmiin

Toiminnallinen tunti alakoululla.

Päiväkerhotila

Päiväkerho - leikin lumoa ja hiljaisuutta. Kymmenen lapsen päiväkerhoryhmä kokoontuu seurakuntakeskuksen päiväkerhotiloihin. Tärkeintä on silloin leikki, hiljentyminen ja eväiden syönti.

Päiväkerhotila