Päiväkerho Päiväkerhotila

Päiväkerho - leikin lumoa ja hiljaisuutta. Kymmenen lapsen päiväkerhoryhmä kokoontuu seurakuntakeskuksen päiväkerhotiloihin. Tärkeintä on silloin leikki, hiljentyminen ja eväiden syönti.

Päiväkerhoon kokoontuu kerralla kymmenen lapsen ryhmä. Syksyisin aloittaviin uusiin ryhmiin ilmoittautuu 4-5 -vuotiaita lapsia. Kerhoryhmä kokoontuu kerran viikossa kahdeksi tunniksi. Kokoontumispaikkana on seurakuntakeskuksella sijaitsevat päiväkerhotilat.

Kokoonnumme leikkimään, hiljentymään, olemaan ja toimimaan. Päiväkerhoarkea värittää monenlainen toiminta, jonka sisältöä luo ohjaaja yhdessä lasten kanssa.

Ohjelmasta vastaa nuorisotyönohjaaja Jaana Kiukkonen.

Päiväkerhotoiminta on ilmainen seurakunnan jäsenille.

Pielaveden seurakunta

Pohjois-Pielaveden koulu, Vaaraaslahti

Katsomusvierailu Pohjoi-Pielaveden koululle

Toiminnallinen tunti alakoululla.

Päiväkoti Vekaravaara, Vaaraslahti

Katsomusvierailu Vekaravaarassa

Seurakunnan katsomusvierailut päivähoitoryhmiin ovat osa kunnan varhaiskasvatuksen katsomuskasvatusta.

Pappilantie 11 nuortentilat

Varkki-ilta 3-7 -luokkalaisille tytöille ja pojille

Vapaamuotoinen peli-ilta 3-7 -luokkalasille tytöille ja pojille seurakunnan nuortentiloissa. Illan vastaava Jyrki Kiukkonen.