Katsomusvierailu ryhmis Satupirttiin

Katsomusvierailu ryhmis Satupirttiin

Ryhmis Satupirtti

Seurakunnan katsomusvierailut päivähoitoryhmiin ovat osa kunnan varhaiskasvatuksen katsomuskasvatusta.

Nuorisotyönohjaaja Jaana Kiukkonen vierailee varhaiskasvatusryhmissä kerran kuussa.

Katsomusvierailun aikana perehdytään evankelisluterilaiseen uskontoon. Yhteisen hetken aikana pohditaan Raamatun kertomuksia sekä ihmetellään kirkkovuoteen liittyviä perinteitä ja symboliikkaa. Yhdessä myös askarrellaan, musisoidaan ja leikitään.

Pielaveden seurakunta

Pohjois-Pielaveden koulu, Vaaraaslahti