Mikkelinpäivän perhemessu

Pielaveden kirkko

Perhemessussa lapset pääsevät huiskuttamaan rauhan kangasta ja kokoamaan kankaista enkelin hahmoa. Rukouskivet eri väreineen ja merkityksineen tuovat pienellekin mahdollisuuden pyytää rukousta itselle tärkeän asian puolesta.

Perhemessu on erityisesti lapset huomioonottava jumalanpalvelus. Tervetuloa kaikki mukaan.

Pielaveden seurakunta

Päivystän seurakuntatoimistolla torstaina ja perjantaina klo 9-12 (paitsi jos joku tilaisuus on samaan aikaan). Tapaamista voi sopia myös puhelimitse haluttuun ajankohtaan. Vapaapäiväni ovat pääosin maanantai ja tiistai, kerran kuukaudessa myös lauantai ja sunnuntai. Kanssani voi sopia kaikista seurakunnan tapahtumista (kasteet, vihkimiset, hautajaiset, hartaudet, kotikäynnit). Vastuualueenani on myös kasvatustyö ja rippikoulutyö.