Olli Mustosen konsertti – Les Adieux

Olli Mustosen konsertti – Les Adieux Pielaveden kirkko

Suomen valovoimaisimpiin ja kansainvälisestikin tunnetuimpiin muusikoihin kuuluva pianotaiteilija, kapellimestari ja säveltäjä Olli Mustonen vihkii kirkon uuden flyygelin käyttöön.

Suomen valovoimaisimpiin ja kansainvälisestikin tunnetuimpiin muusikoihin kuuluva pianotaiteilija, kapellimestari ja säveltäjä Olli Mustonen konsertoi Pielavedellä.

Konsertti on saanut nimensä; Les Adieux, Beethovenin kuuluisan Jäähyväissonaatin mukaan.

Lipunmyynti konserttiin alkaa 6.8. Lippuja voi ostaa ennakkoon Pielavedeltä Kirjakulmasta, Puustellintie 15. Varaukset osoitteeseen musiikki.pielavesi@gmail.com.

"Viime kesänä 50 vuotta täyttänyt Olli Mustonen on omaäänisimpiä ja persoonallisimpia suomalaistaiteilijoita ja ansaitusti yleisön kestosuosikki. Hän tuli tunnetuksi jo 1980-luvun alkupuolella menestyttyään mm. 15-vuotiaana Eurovision nuorten solistien kilpailussa Genevessä ja seuraavina vuosina Maj Lind-kilpailussa sekä pianosolistina Lontoossa. Hänen tärkeimpiä opettajiaan ovat olleet pianisti Ralf Gothoni sekä säveltäjä Einojuhani Rautavaara. Sittemmin työ on vienyt hänet kaikille maailman keskeisille konserttilavoille niin omin soolokonsertein kuin yhdessä huippuorkestereiden kanssa."

Konsertit järjestävät yhteistyössä Pielaveden musiikinystävät ry ja Pielaveden seurakunta, koululaiskonserttia tukee myös Pielaveden kunta.

Lisätietoja:
Pielaveden musiikinystävät ry p. 040 1683827.
Pielaveden seurakunnan kirkkoherra Arto Penttinen p. 0400 914 006​, arto.penttinen@evl.fi​.

Kuva: Outi Törmälä

kirkkoherra, lääninrovasti

Toimii oman viran ohella myös Iisalmen rovastikunnan lääninrovastina.

Tavattavissa yleensä ma-ti klo 9-12 seurakuntakeskuksessa, mutta sopimuksen mukaan muulloinkin ja myös kotikäynneillä.