Seurakuntasali

Kirkkokuoro on yhteisö, jossa saamme olla hengellisen musiikin hoidettavina. Opimme myös joka kerta jotain uutta kuorolaulusta ja ihmisenä olemisesta.

Kirkkokuoro harjoittelee pääsääntöisesti joka torstai. Ohjelmisto määräytyy kirkkovuoden ajankohdan mukaan.

Esiinnymme kirkkovuoden aikana erityisesti juhla-aikoina sekä erilaisissa konserteissa.

Tervetuloa mukavaan porukkaan!

Pielaveden seurakunta

Minna Tissari
Faksi:  017 862 200

Rannankylän puukoulu

Lapsikuoro Valonsäteiden harjoitus

Lapsikuoro Valonsäteet on 0.-6.-luokkalaisten, iloisten ja laulun tärkeäksi kokevien lasten kuoro.