Katsomusvierailu Vaaraslahden Vekaravaarassa

Katsomusvierailu Vaaraslahden Vekaravaarassa

Vaaraslahden Vekaravaara

Seurakunnan katsomusvierailut päivähoitoryhmiin ovat osa kunnan varhaiskasvatuksen katsomuskasvatusta.

Nuorisotyönohjaaja Jaana Kiukkonen vierailee varhaiskasvatusryhmissä kerran kuussa.

Katsomusvierailun aikana perehdytään evankelisluterilaiseen uskontoon. Yhteisen hetken aikana pohditaan Raamatun kertomuksia sekä ihmetellään kirkkovuoteen liittyviä perinteitä ja symboliikkaa. Yhdessä myös askarrellaan, musisoidaan ja leikitään.

Jaana Kiukkonen

Päiväkoti Tarulinna

Katsomusvierailu Tarulinnassa

Pohjois-Pielaveden koulu

Kouluvierailu Pohjois-Pielaveden koululla

Toiminnallinen tunti alakoulun opetusryhmissä.

Laukkalan kirkko

Laukkalan perhekerho

Vanhemmat voivat tulla yhdessä lasten kanssa koolle Laukkalan kirkon yhteydessä olevaan seurakuntasaliin parittoman viikon tiistaina klo 10. Laukkalan perhekerho on mukava tilaisuus tavata toisia lapsia ja aikuisia.