Päiväkerho Päiväkerhotila

Päiväkerhoon kokoontuu kerralla kymmenen lapsen ryhmä. Syksyisin aloittaviin uusiin ryhmiin ilmoittautuu 4-5 -vuotiaita lapsia. Kerhoryhmä kokoontuu kerran viikossa kahdeksi tunniksi. Kokoontumispaikkana on seurakuntakeskuksella sijaitsevat päiväkerhotilat.

Kokoonnumme leikkimään, hiljentymään, olemaan ja toimimaan. Päiväkerhoarkea värittää monenlainen toiminta, jonka sisältöä luo ohjaaja yhdessä lasten kanssa.

Ohjelmasta vastaa nuorisotyönohjaaja Jaana Kiukkonen.

Päiväkerhotoiminta on ilmainen seurakunnan jäsenille.

la 15.9.2018 klo 9.00 - su 16.9.2018 klo 15.00

Hyvölännimen leirikeskus Kiuruvedellä

Iisalmen rovastikunnan Rauha -leiri 10-14 -vuotiaille tytöille ja pojille.

Yön yli leiriä rytmittävät ohjattu toiminta, ruokailut ja rentoutuminen. Leirikeskuksessa on sisämajoitus. Kuljetuksen leirille järjestetään Pielaveden seurakuntakeskukselta linja-autolla.