Perhekerhon pieni pyhiinvaellus

Perhekerhon pieni pyhiinvaellus Seurakuntakeskus

Pieni pyhiinvaellus seurakuntakeskus-kirkko-seurakuntakeskus. Lopuksi puurolounas seurakuntakeskuksella.

Perhekerho kutsuu lapsia ja vanhempiensa ja hoitajiensa kanssa yhdessä olemiseen erilaisten teemojen äärelle, kokemusten jakamiseen ja yhteiseen hartaushetkeen. Kerhon päätteeksi on

ilmainen puurolounas.

Ohjaajina toimivat nuorisotyönohjaaja Jaana Kiukkonen ja diakoni-lähetyssihteeri Minna Sahlberg sekä vapaaehtoistyöntekijä Iiris Savolainen.

Laukkalan perhekerho

Ohjelmassa on aamupuuro, vapaata seurustelua ja leikkiä, joskus askartelua tai vierailija.