Perhekerhon pieni pyhiinvaellus

Perhekerhon pieni pyhiinvaellus Seurakuntakeskus

Pieni pyhiinvaellus seurakuntakeskus-kirkko-seurakuntakeskus. Lopuksi puurolounas seurakuntakeskuksella.

Perhekerho kutsuu lapsia ja vanhempiensa ja hoitajiensa kanssa yhdessä olemiseen erilaisten teemojen äärelle, kokemusten jakamiseen ja yhteiseen hartaushetkeen. Kerhon päätteeksi on

ilmainen puurolounas.

Ohjaajina toimivat nuorisotyönohjaaja Jaana Kiukkonen ja diakoni-lähetyssihteeri Minna Sahlberg sekä vapaaehtoistyöntekijä Iiris Savolainen.

Huvipirtti Nousialan tien varrella

Rannankylän puukoulu

Lapsikuoro Valonsäteiden harjoitus

Lapsikuoro Valonsäteet on 0.-6.-luokkalaisten, iloisten ja laulun tärkeäksi kokevien lasten kuoro.

Laukkalan kirkko

Laukkalan perhekerho

Vanhemmat voivat tulla yhdessä lasten kanssa koolle Laukkalan kirkon yhteydessä olevaan seurakuntasaliin parittoman viikon tiistaina klo 10. Laukkalan perhekerho on mukava tilaisuus tavata toisia lapsia ja aikuisia.