Laukkalan perhekerho

Laukkalan perhekerho Laukkalan kirkko

Vanhemmat voivat tulla yhdessä lasten kanssa koolle Laukkalan kirkon yhteydessä olevaan seurakuntasaliin parittoman viikon tiistaina klo 10. Laukkalan perhekerho on mukava tilaisuus tavata toisia lapsia ja aikuisia.

Ohjelmassa on hartaus, vapaata seurustelua ja leikkiä. Kerhossa käy ajoittain myös vierailijoita. Tarjolla puuroa ja kahvit.

Minna  Toivanen
diakoni

Perhekerho

Lasten valokuvaus. Valokuvaaja Eemeli Kiukkonen nonstop kuvaa lapsia klo 9-12. Kuvauksen aikana kahvitarjoilu ja lasten leikkivälineet käytössä. Kuvat tulevat palvelimelle salasanan taakse. 15 e /lapsikuva/kaverikuva/sisaruskuva.

Vaaraslahden Vekaravaara

Katsomusvierailu Vaaraslahden Vekaravaarassa

Seurakunnan katsomusvierailut päivähoitoryhmiin ovat osa kunnan varhaiskasvatuksen katsomuskasvatusta.

Päiväkerhotila

Päiväkerhoon kokoontuu kerralla kymmenen lapsen ryhmä. Syksyisin aloittaviin uusiin ryhmiin ilmoittautuu 4-5 -vuotiaita lapsia. Kerhoryhmä kokoontuu kerran viikossa kahdeksi tunniksi. Kokoontumispaikkana on seurakuntakeskuksella sijaitsevat päiväkerhotilat.