Katsomusvierailu Säviän Muksulassa

Katsomusvierailu Säviän Muksulassa

Säviän Muksula

Seurakunnan katsomusvierailut päivähoitoryhmiin ovat osa kunnan varhaiskasvatuksen katsomuskasvatusta.

Nuorisotyönohjaaja Jaana Kiukkonen vierailee varhaiskasvatusryhmissä kerran kuussa.

Katsomusvierailun aikana perehdytään evankelisluterilaiseen uskontoon. Yhteisen hetken aikana pohditaan Raamatun kertomuksia sekä ihmetellään kirkkovuoteen liittyviä perinteitä ja symboliikkaa. Yhdessä myös askarrellaan, musisoidaan ja leikitään.

la 15.9.2018 klo 9.00 - su 16.9.2018 klo 15.00

Hyvölännimen leirikeskus Kiuruvedellä

Iisalmen rovastikunnan Rauha -leiri 10-14 -vuotiaille tytöille ja pojille.

Yön yli leiriä rytmittävät ohjattu toiminta, ruokailut ja rentoutuminen. Leirikeskuksessa on sisämajoitus. Kuljetuksen leirille järjestetään Pielaveden seurakuntakeskukselta linja-autolla.