Perhekerho Seurakuntakeskus

Pääsiäisaskartelu. Ohjelmassa on yhteinen pyhä hetki, toimintaa ja seurustelua sekä lopuksi puurolounas.

Perhekerho kutsuu lapsia ja vanhempiensa ja hoitajiensa kanssa yhdessä olemiseen erilaisten teemojen äärelle, kokemusten jakamiseen ja yhteiseen hartaushetkeen. Kerhon päätteeksi on

ilmainen puurolounas.

Ohjaajina toimivat nuorisotyönohjaaja Jaana Kiukkonen ja vs. diakoni-lähetyssihteeri Minna Sahlberg sekä vapaaehtoistyöntekijä Iiris Savolainen.

Jaana Kiukkonen

Perhekerho

Seurustelua. Ohjelmassa on yhteinen pyhä hetki, toimintaa ja seurustelua sekä lopuksi puurolounas.

Laukkalan kirkko

Laukkalan perhekerho

Vanhemmat voivat tulla yhdessä lasten kanssa koolle Laukkalan kirkon yhteydessä olevaan seurakuntasaliin parittoman viikon tiistaina klo 10. Laukkalan perhekerho on mukava tilaisuus tavata toisia lapsia ja aikuisia.

Perhekerho

Lasten valokuvaus. Valokuvaaja Eemeli Kiukkonen nonstop kuvaa lapsia klo 9-12. Kuvauksen aikana kahvitarjoilu ja lasten leikkivälineet käytössä. Kuvat tulevat palvelimelle salasanan taakse. 15 e /lapsikuva/kaverikuva/sisaruskuva.