Päiväkerho Päiväkerhotila

Päiväkerhoon kokoontuu kerralla kymmenen lapsen ryhmä. Syksyisin aloittaviin uusiin ryhmiin ilmoittautuu 4-5 -vuotiaita lapsia. Kerhoryhmä kokoontuu kerran viikossa kahdeksi tunniksi. Kokoontumispaikkana on seurakuntakeskuksella sijaitsevat päiväkerhotilat.

Kokoonnumme leikkimään, hiljentymään, olemaan ja toimimaan. Päiväkerhoarkea värittää monenlainen toiminta, jonka sisältöä luo ohjaaja yhdessä lasten kanssa.

Ohjelmasta vastaa nuorisotyönohjaaja Jaana Kiukkonen.

Päiväkerhotoiminta on ilmainen seurakunnan jäsenille.

Jaana Kiukkonen

Päiväkoti Tarulinna

Katsomusvierailu Tarulinnassa

Seurakunnan katsomusvierailut päivähoitoryhmiin ovat osa kunnan varhaiskasvatuksen katsomuskasvatusta.