Laukkalan perhekerho

Laukkalan perhekerho Laukkalan kirkko

Vanhemmat voivat tulla yhdessä lasten kanssa koolle Laukkalan kirkon yhteydessä olevaan seurakuntasaliin parittoman viikon tiistaina klo 10. Laukkalan perhekerho on mukava tilaisuus tavata toisia lapsia ja aikuisia

Ohjelmassa on hartaus, vapaata seurustelua ja leikkiä. Kerhossa käy ajoittain myös vierailijoita. Tarjolla puuroa ja kahvit.

Minna Sahlberg
diakoni-lähetyssihteeri

Päiväkoti Tarulinna

Katsomusvierailu Tarulinnassa

Seurakunnan katsomusvierailut päivähoitoryhmiin ovat osa kunnan varhaiskasvatuksen katsomuskasvatusta.

Päiväkerhoon kokoontuu kerralla kymmenen lapsen ryhmä. Syksyisin aloittaviin uusiin ryhmiin ilmoittautuu 4-5 -vuotiaita lapsia. Kerhoryhmä kokoontuu kerran viikossa kahdeksi tunniksi. Kokoontumispaikkana on seurakuntakeskuksella sijaitsevat päiväkerhotilat.