Lapsikuoro Valonsäteiden harjoitus

Rannankylän puukoulu

Lapsikuoro Valonsäteet on 0.-6.-luokkalaisten, iloisten ja laulun tärkeäksi kokevien lasten kuoro.

Lapsikuoro kokoontuu pääasiassa joka torstai. Laulamme hengellisen musiikin lisäksi mm. koulun musiikkikirjojen lauluja. Esiinnymme perhe- ja koululaisjumalanpalveluksissa sekä erilaisissa seurakunnan tapahtumissa. Pyydettäessä esiinnymme mm. juhlatilaisuuksissa.

Pielaveden seurakunta

Pääsääntöisesti tavoitettavissa ke-su, vapaat yleensä ma ja ti, ei varsinaista päivystysaikaa.

Seurakuntasali

Kirkkokuoroharjoitus

Kirkkokuoro on yhteisö, jossa saamme olla hengellisen musiikin hoidettavina. Opimme myös joka kerta jotain uutta kuorolaulusta ja ihmisenä olemisesta.

Rannankylän puukoulu

Lapsikuoro Valonsäteiden harjoitus