Perhekerho Seurakuntakeskus

Lasten valokuvaus. Valokuvaaja Eemeli Kiukkonen nonstop kuvaa lapsia klo 9-12. Kuvauksen aikana kahvitarjoilu ja lasten leikkivälineet käytössä. Kuvat tulevat palvelimelle salasanan taakse. 15 e /lapsikuva/kaverikuva/sisaruskuva.

Perhekerho kutsuu lapsia ja vanhempiensa ja hoitajiensa kanssa yhdessä olemiseen erilaisten teemojen äärelle.

Ohjaajina toimivat nuorisotyönohjaaja Jaana Kiukkonen ja vs. diakoni-lähetyssihteeri Minna Sahlberg sekä vapaaehtoistyöntekijä Iiris Savolainen.

Laukkalan kirkko

Laukkalan perhekerho

Ohjelmassa on aamupuuro, vapaata seurustelua ja leikkiä, joskus askartelua tai vierailija.

Päiväkerhotila

Perhekerho

Perhekerho kutsuu lapsia ja vanhempiensa ja hoitajiensa kanssa yhdessä olemiseen erilaisten teemojen äärelle, kokemusten jakamiseen ja yhteiseen hartaushetkeen. Kerhon päätteeksi on ilmainen puurolounas.

Päiväkerhotila