Seurakuntasali

Kirkkokuoro on yhteisö, jossa saamme olla hengellisen musiikin hoidettavina. Opimme myös joka kerta jotain uutta kuorolaulusta ja ihmisenä olemisesta.

Kirkkokuoro harjoittelee pääsääntöisesti joka torstai.

Ohjelmisto määräytyy kirkkovuoden ajankohdan mukaan. Essiinymme kirkkovuoden aikan erityiseti juhla-aikoina sekä erilaisissa konserteissa.

Tervetuloa mukavaan porukkaan!

Pielaveden seurakunta

Pääsääntöisesti tavoitettavissa ke-su, vapaat yleensä ma ja ti, ei varsinaista päivystysaikaa.

Rannankylän puukoulu

Lapsikuoro Valonsäteiden harjoitus

Lapsikuoro Valonsäteet on 0.-6.-luokkalaisten, iloisten ja laulun tärkeäksi kokevien lasten kuoro.