Lapsikuoro Valonsäteiden harjoitus

Rannankylän puukoulu

Lapsikuoroharjoitus on laulamisen iloa ja hyvää mieltä tulvillaan. Tule sinäkin, 0.-6. - luokkalainen tyttö tai poika, kokemaan sitä itse.

Laulamme pääasiassa kirkkovuoden ajankohdan mukaisesti lasten hengellistä musiikkia. Lisäksi laulamme myös harjoituksissa koululauluja sekä mm. erilaisia kaanonlauluja. Mahdollisuuksien mukaan harjoittelemme myös kaksiäänistä laulua.

Lapsikuoro esiintyy perhejumalanpalveluksissa ja vierailemme laulamassa myös vanhusten kerhoissa. Teemme talvikauden aikan vähintään yhden retken.

Kuoroharjoituksen aluksi syömme kaikille sopivan välipalan, jonka seurakunnan musiikkityö tarjoaa.

Tervetuloa rohkeasti mukaan!

Minna Tissari
Faksi:  017 862 200

Rannankylän puukoulu

Lapsikuoro Valonsäteiden harjoitus

Lapsikuoro Valonsäteet on 0.-6.-luokkalaisten, iloisten ja laulun tärkeäksi kokevien lasten kuoro.

Seurakuntasali

Kirkkokuoroharjoitus

Kirkkokuoro on yhteisö, jossa saamme olla hengellisen musiikin hoidettavina. Opimme myös joka kerta jotain uutta kuorolaulusta ja ihmisenä olemisesta.

Seurakuntasali

Kirkkokuoroharjoitus