Salibandykerhot

Lukion sali. Käynti aseman puoleisesta ovesta.

Salibandykerhot 0-6 -luokkalaisille.

Salibandykerhot Lukion salissa:

0-2 luokkalaiset klo 16

3-4 -luokkalaiset klo 17

5-6 -luokkalaiset klo 18

Mukaan tarvitset vaaleapohjaiset kengät ja juomapullon. Oma maila ja lasit suositeltavat. Ryhmiä vetävät Jyrki Kiukkonen ja Mikko Ikäheimo.

Päiväkerhoon kokoontuu kerralla kymmenen lapsen ryhmä. Syksyisin aloittaviin uusiin ryhmiin ilmoittautuu 4-5 -vuotiaita lapsia. Kerhoryhmä kokoontuu kerran viikossa kahdeksi tunniksi. Kokoontumispaikkana on seurakuntakeskuksella sijaitsevat päiväkerhotilat.

Päiväkerhotila