Kouluvierailut Rannankylän esikouluryhmissä

Kouluvierailut Rannankylän esikouluryhmissä

Rannankylän koulu

Toiminnallisia tunteja alakoululla.

Kaikki sivukylien koulujen oppilaat osallistuvat toimintaan, jota nuorisotyönohjaajat

toteuttavat lasten kanssa. Kokoonnumme kerran kuussa liikkumaan, leikkimään, pelaamaan,

musisoimaan tai askartelemaan. Yhdessä pohditaan Raamatun kertomusten sanomaa ja

myös evankelisluterilaisen kirkon oppia.

Jaana Kiukkonen

Vaaraslahden Vekaravaara

Katsomusvierailu Vaaraslahden Vekaravaarassa

Seurakunnan katsomusvierailut päivähoitoryhmiin ovat osa kunnan varhaiskasvatuksen katsomuskasvatusta.

Päiväkerhotila

Päiväkerhoon kokoontuu kerralla kymmenen lapsen ryhmä. Syksyisin aloittaviin uusiin ryhmiin ilmoittautuu 4-5 -vuotiaita lapsia. Kerhoryhmä kokoontuu kerran viikossa kahdeksi tunniksi. Kokoontumispaikkana on seurakuntakeskuksella sijaitsevat päiväkerhotilat.

Päiväkerhotila