Laukkalan perhekerho

Laukkalan perhekerho Laukkalan kirkko

Ohjelmassa on hartaus, vapaata seurustelua ja leikkiä. Kerhossa käy ajoittain myös vierailijoita. Tarjolla puuroa ja kahvit.

Minna  Toivanen
diakoni

Säviän Muksula

Katsomusvierailu Säviän Muksulassa

Seurakunnan katsomusvierailut päivähoitoryhmiin ovat osa kunnan varhaiskasvatuksen katsomuskasvatusta.

Vaaraslahden Vekaravaara

Katsomusvierailu Vaaraslahden Vekaravaarassa

Laukkalan kirkko

Laukkalan perhekerho

Huom! Keskiviikkona! Vanhemmat voivat tulla yhdessä lasten kanssa koolle Laukkalan kirkon yhteydessä olevaan seurakuntasaliin parittoman viikon tiistaina klo 10. Laukkalan perhekerho on mukava tilaisuus tavata toisia lapsia ja aikuisia.