Perhekerho

Perhekerho Seurakuntakeskus

Satuhieronta. Ohjelmassa on yhteinen pyhä hetki, toimintaa ja seurustelua sekä lopuksi puurolounas.

ilmainen puurolounas.

Ohjaajina toimivat nuorisotyönohjaaja Jaana Kiukkonen ja vs. diakoni-lähetyssihteeri Minna Sahlberg sekä vapaaehtoistyöntekijä Iiris Savolainen.

Laukkalan kirkko

Laukkalan perhekerho

Ohjelmassa on aamupuuro, vapaata seurustelua ja leikkiä, joskus askartelua tai vierailija.

Pielaveden kirkko

Mikkelinpäivän perhemessu

Perhemessussa lapset pääsevät huiskuttamaan rauhan kangasta ja kokoamaan kankaista enkelin hahmoa. Rukouskivet eri väreineen ja merkityksineen tuovat pienellekin mahdollisuuden pyytää rukousta itselle tärkeän asian puolesta.

Päiväkerhotila

Perhekerho

Perhekerho kutsuu lapsia ja vanhempiensa ja hoitajiensa kanssa yhdessä olemiseen erilaisten teemojen äärelle, kokemusten jakamiseen ja yhteiseen hartaushetkeen. Kerhon päätteeksi on ilmainen puurolounas.