Perhekerho Seurakuntakeskus

Leikkikerho, minne voi tulla perheen koululaiset mukaan näin syyslomaviikolla. Ohjelmassa on yhteinen pyhä hetki, toimintaa ja seurustelua sekä lopuksi puurolounas.

ilmainen puurolounas.

Ohjaajina toimivat nuorisotyönohjaaja Jaana Kiukkonen ja vs. diakoni-lähetyssihteeri Minna Sahlberg sekä vapaaehtoistyöntekijä Iiris Savolainen.

Laukkalan kirkko

Laukkalan perhekerho

Ohjelmassa on aamupuuro, vapaata seurustelua ja leikkiä, joskus askartelua tai vierailija.

Päiväkerhotila

Perhekerho

Perhekerho kutsuu lapsia ja vanhempiensa ja hoitajiensa kanssa yhdessä olemiseen erilaisten teemojen äärelle, kokemusten jakamiseen ja yhteiseen hartaushetkeen. Kerhon päätteeksi on ilmainen puurolounas.

Päiväkerhotila