Perhekerho

Perhekerho Seurakuntakeskus

Leikkikerho, minne voi tulla perheen koululaiset mukaan näin syyslomaviikolla. Ohjelmassa on yhteinen pyhä hetki, toimintaa ja seurustelua sekä lopuksi puurolounas.

Perhekerho kutsuu lapsia ja vanhempiensa ja hoitajiensa kanssa yhdessä olemiseen erilaisten teemojen äärelle, kokemusten jakamiseen ja yhteiseen hartaushetkeen. Kerhon päätteeksi on

ilmainen puurolounas.

Ohjaajina toimivat nuorisotyönohjaaja Jaana Kiukkonen ja vs. diakoni-lähetyssihteeri Minna Sahlberg sekä vapaaehtoistyöntekijä Iiris Savolainen.

Jaana Kiukkonen

Laukkalan kirkko

Laukkalan perhekerho

Vanhemmat voivat tulla yhdessä lasten kanssa koolle Laukkalan kirkon yhteydessä olevaan seurakuntasaliin parittoman viikon tiistaina klo 10. Laukkalan perhekerho on mukava tilaisuus tavata toisia lapsia ja aikuisia.

Rannankylän puukoulu

Lapsikuoro Valonsäteiden harjoitus

Lapsikuoroharjoitus on laulamisen iloa ja hyvää mieltä tulvillaan. Tule sinäkin, 0.-6. - luokkalainen tyttö tai poika, kokemaan sitä itse.

Perhekerho

Satuhieronta. Ohjelmassa on yhteinen pyhä hetki, toimintaa ja seurustelua sekä lopuksi puurolounas.