Suomi 100 - Juhlakonsertti. Sauli Tyni, Sello ja Erkki Tyni, urut.

Pielaveden kirkko

Konsertissa kuullaan suomalaista sello - ja urkumusiikkia. Säveltäjänimiä ovat Sibelius, Sonninen, Merikanto ja Sallinen. Vapaa pääsy, ohjelma 10€ Pielaveden seurakunnan musiikkityön hyväksi.

Minna Tissari

Pielaveden kirkko

Pyhäinpäivän virsien ja laulujen ilta.

Tilaisuudessa laulamme yhdessä Pyhäinpäivän virsiä ja lauluja. Kuulemme myös aiheeseen liittyviä sooloesityksiä. Musiikin lomassa Psalmien ja runoja lukua. Järjestäjinä Pielaveden Seurakunta ja Pielaveden Rauhanyhdistys.

Armas Maasalon Adventtivesper

Adventtivesper on perinteikäs teos, jossa vuorottelevat edellisen virsikirjan virret, liturgiset osat sekä soolo- ja kuoro-osuudet. Vesperiin on vapaa pääsy.

Kauneimmat Joululaulut

Kauneimmat joululaulut - tilaisuudessa laulamme KJL - vihkosesta yhdessä joulun toivelauluja. Laulujen lomassa kuulemme musiikkiesityksiä. Kolehti Suomen Lähetysseuralle.