Lapsikuoro Valonsäteiden harjoitus

Rannankylän puukoulu

Lapsikuoroharjoitus on laulamisen iloa ja hyvää mieltä tulvillaan. Tule sinäkin, 0.-6. - luokkalainen tyttö tai poika, kokemaan sitä itse.

Laulamme pääasiassa kirkkovuoden ajankohdan mukaisesti lasten hengellistä musiikkia. Lisäksi laulamme myös harjoituksissa koululauluja sekä mm. erilaisia kaanonlauluja. Mahdollisuuksien mukaan harjoittelemme myös kaksiäänistä laulua.

Lapsikuoro esiintyy perhejumalanpalveluksissa ja vierailemme laulamassa myös vanhusten kerhoissa. Teemme talvikauden aikan vähintään yhden retken.

Kuoroharjoituksen aluksi syömme kaikille sopivan välipalan, jonka seurakunnan musiikkityö tarjoaa.

Tervetuloa rohkeasti mukaan!

Minna Tissari

Seurakuntasali

Kirkkokuoroharjoitus

Tule mukaan yhdessä laulamisesta nauttivaan joukkoomme. Hengellinen musiikki hoitaa monella tasolla. Myös sosiaalinen kohtaaminen virkistää.