Pyhän hipaisuja arjessa, kuuden illan sarja: Raamatun monet kasvot - laajan kirjakokoelmamn synty ja tulkinnat

Seurakuntasali

Ilta sisältää opetusosan ja yhteisen työskentelyn erilaisin menetelmin. Voit osallistua keskusteluun tai vain kuulostella. Henkilöstökouluttaja, pastori Ella Penttinen toimii iltojen ohjaajana.

Pyhän hipaisuja arjessa - iltojen sarja on kristinuskon peruskurssi sinulle, jota kiinnostaa pohtia kristittynä elämistä maailmassa ja saada tietoa kristillisestä uskosta. Kuudessa illassa etsitään selityksiä ja sanoja sille, mitä kirkko opettaa elämästä, maailmasta, rakkaudesta ja kuolemasta.

Iltaan sisältyy opetusosa ja eri menetelmin toteutettu yhteinen tai itsenäinen työskentely ja mahdollisuus keskusteluun. Voit myös vain kuulostella! Yhdessä pohtien käymme läpi illan aiheita. Yritämme löytää tapoja sanoittaa itsellemme ymmärrettävästi uskon peruskäsitteitä kuten Jumala, Pyhä, armo, synti jne.

Kokoontumiset  tiistaisin klo 18.30.

12.9., 19.9., 26.9., 3.10.,10.10., 17.10.

Tervetuloa!

kirkkoherra, lääninrovasti

Toimii oman viran ohella myös Iisalmen rovastikunnan lääninrovastina.

Tavattavissa yleensä ma-ti klo 9-12 seurakuntakeskuksessa, mutta sopimuksen mukaan muulloinkin ja myös kotikäynneillä.

Pielaveden kirkko

Konfirmaatiomessu