Vauvasta vaariin - messu kirkossa

Vauvasta vaariin - messu kirkossa Pielaveden kirkko

Esilauluryhmänä toimii lapsikuoro. Thaimaan lähetti, pastori Jyrki Markkanen saarnaa. Tervetuloa kaikki mukaan, erityisesti lapset perheineen ja isovanhemmat sekä tänä vuonna 75 ja 85 vuotta täyttävät. Kirkon jälkeen kahvi- ja mehutarjoilu, sekä kuvia Thaimaasta.

Jumalan sanansaattajat

400-luvulta lähtien on syyskuun 29. päivä omistettu ylienkeli Mikaelille. Taistelu, jonka hän kävi pimeyden valtoja vastaan, liittyy pääsiäiseen. Kristus on saavuttanut ratkaisevan voiton pahan valloista, mutta taistelu jatkuu edelleen maailmassa. Myöhemmin mikkelinpäivästä on tullut kaikkien enkelien päivä, jolloin tutkistellaan heidän merkitystään ja tehtäviään. Jumalan sanansaattajina enkelit suojelevat ja opastavat ihmistä ja muistuttavat häntä Jumalan tahdon mukaisesta elämästä.

Mikkelinpäivää vietetään 29.9. tai, jos se on arkipäivä, seuraavana sunnuntaina.

kirkkoherra, lääninrovasti

Toimii oman viran ohella myös Iisalmen rovastikunnan lääninrovastina.

Tavattavissa yleensä ma-ti klo 9-12 seurakuntakeskuksessa, mutta sopimuksen mukaan muulloinkin ja myös kotikäynneillä.

diakoni-lähetyssihteeri