Katsomusvierailu Säviän Muksulassa

Katsomusvierailu Säviän Muksulassa

Säviän Muksula

Seurakunnan katsomusvierailut päivähoitoryhmiin ovat osa kunnan varhaiskasvatuksen katsomuskasvatusta.

Nuorisotyönohjaaja Jaana Kiukkonen vierailee varhaiskasvatusryhmissä kerran kuussa.

Katsomusvierailun aikana perehdytään evankelisluterilaiseen uskontoon. Yhteisen hetken aikana pohditaan Raamatun kertomuksia sekä ihmetellään kirkkovuoteen liittyviä perinteitä ja symboliikkaa. Yhdessä myös askarrellaan, musisoidaan ja leikitään.

Päiväkoti Tarulinna

Katsomusvierailu Tarulinnassa

Päiväkerhotila

Päiväkerhoon kokoontuu kerralla kymmenen lapsen ryhmä. Syksyisin aloittaviin uusiin ryhmiin ilmoittautuu 4-5 -vuotiaita lapsia. Kerhoryhmä kokoontuu kerran viikossa kahdeksi tunniksi. Kokoontumispaikkana on seurakuntakeskuksella sijaitsevat päiväkerhotilat.

Päiväkerhotila