Pyhän hipaisuja arjessa, kuuden illan sarja

Seurakuntasali

Ilta sisältää opetusosan ja yhteisen työskentelyn erilaisin menetelmin. Voit osallistua keskusteluun tai vain kuulostella. Henkilöstökouluttaja, pastori Ella Penttinen toimii iltojen ohjaajana.

Pyhän hipaisuja arjessa - iltojen sarja on kristinuskon peruskurssi sinulle, jota kiinnostaa pohtia kristittynä elämistä maailmassa ja saada tietoa kristillisestä uskosta. Kuudessa illassa etsitään selityksiä ja sanoja sille, mitä kirkko opettaa elämästä, maailmasta, rakkaudesta ja kuolemasta.

Iltaan sisältyy opetusosa ja eri menetelmin toteutettu yhteinen tai itsenäinen työskentely ja mahdollisuus keskusteluun. Voit myös vain kuulostella! Yhdessä pohtien käymme läpi illan aiheita. Yritämme löytää tapoja sanoittaa itsellemme ymmärrettävästi uskon peruskäsitteitä kuten Jumala, Pyhä, armo, synti jne.

Kokoontumiset  tiistaisin klo 18.30.

12.9., 19.9., 26.9., 3.10.,10.10., 17.10.

Tervetuloa!

kirkkoherra, lääninrovasti

Toimii oman viran ohella myös Iisalmen rovastikunnan lääninrovastina.

Tavattavissa yleensä ma-ti klo 9-12 seurakuntakeskuksessa, mutta sopimuksen mukaan muulloinkin ja myös kotikäynneillä.

Pielaveden kirkko

Messu, Herättäjän kirkkopyhä

Saarnaajana aluesihteeri Simo Korkalainen. Jumalanpalveluksen jälkeen kirkkokahvit ja siioninvirsiseurat kirkossa.

Pauli ja Seppo Pasasen muistoseurat

Pauli ja Seppo Pasasen muistoseurat Venetmäen Lähdemäessä Hannu Pasasella, Venetmäentie 460.

Kokkikurssi vapaaehtoisille

Yhteinen keittiö-hankkeen Kokkikoulu vapaaehtoisille, neljä kertaa