Kouluvierailu Pohjois-Pielaveden koululla

Kouluvierailu Pohjois-Pielaveden koululla

Pohjois-Pielaveden koulu

Toiminnallinen tunti alakoulun opetusryhmissä.

Kaikki sivukylien koulujen oppilaat osallistuvat toimintaan, jota nuorisotyönohjaajat

toteuttavat lasten kanssa. Kokoonnumme kerran kuussa liikkumaan, leikkimään, pelaamaan,

musisoimaan tai askartelemaan. Yhdessä pohditaan Raamatun kertomusten sanomaa ja

myös evankelisluterilaisen kirkon oppia.

Jaana Kiukkonen

Päiväkoti Tarulinna

Katsomusvierailu Tarulinnassa

Seurakunnan katsomusvierailut päivähoitoryhmiin ovat osa kunnan varhaiskasvatuksen katsomuskasvatusta.

Päiväkerhoon kokoontuu kerralla kymmenen lapsen ryhmä. Syksyisin aloittaviin uusiin ryhmiin ilmoittautuu 4-5 -vuotiaita lapsia. Kerhoryhmä kokoontuu kerran viikossa kahdeksi tunniksi. Kokoontumispaikkana on seurakuntakeskuksella sijaitsevat päiväkerhotilat.