Messu ja Herättäjän kirkkopyhä Laukkalan kirkossa

Laukkalan kirkko

Herättäjän kirkkopyhän messussa saarnaa Urpo Kokkonen. Messun jälkeen kirkkokahvit ja siioninvirsiseurat. Bussikuljetus kyytiä tarvitseville lähtee vanhalta linja-autoasemalta klo 9 ja kulkee Savikontien kautta. Paluu seurojen jälkeen.

Pääkirkossa ei jumalanpalvelusta tänään. Messu Laukkalan kirkossa on avoin kaikille.

kirkkoherra, lääninrovasti

Toimii oman viran ohella myös Iisalmen rovastikunnan lääninrovastina.

Tavattavissa yleensä ma-ti klo 9-12 seurakuntakeskuksessa, mutta sopimuksen mukaan muulloinkin ja myös kotikäynneillä.

Pielaveden kirkko

Messu, Herättäjän kirkkopyhä

Saarnaajana aluesihteeri Simo Korkalainen. Jumalanpalveluksen jälkeen kirkkokahvit ja siioninvirsiseurat kirkossa.

Pauli ja Seppo Pasasen muistoseurat

Pauli ja Seppo Pasasen muistoseurat Venetmäen Lähdemäessä Hannu Pasasella, Venetmäentie 460.

Pielaveden kirkko

Sanajumalanpalvelus

Sanajumalanpalvelus on messua eli ehtoollisjumalanpalvelusta lyhyempi jumalanpalvelus.