Lasten päiväkerho

Lasten päiväkerho Seurakuntakeskus

Päiväkerhoon osallistuvat 4-5 -vuotiaat lapset. Syksyllä alkavat uudet ryhmät muodostetaan jo keväällä. Vapaita paikkoja voi tiedustella ohjaajalta muulloin. Päiväkerho on seurakunnan jäsenille ilmainen.

Päiväkerhotila

Perhekerho

Perhekerho kutsuu lapsia ja vanhempiensa ja hoitajiensa kanssa yhdessä olemiseen erilaisten teemojen äärelle, kokemusten jakamiseen ja yhteiseen hartaushetkeen. Kerhon päätteeksi on ilmainen puurolounas.

Päiväkoti Tarulinna

Katsomusvierailu Tarulinnan Menninkäiset ja Viikarit

Seurakunnan katsomusvierailut päivähoitoryhmiin ovat osa kunnan varhaiskasvatuksen katsomuskasvatusta.

Päiväkerhotila

Päiväkerho - leikin lumoa ja hiljaisuutta. Kymmenen lapsen päiväkerhoryhmä kokoontuu seurakuntakeskuksen päiväkerhotiloihin. Tärkeintä on silloin leikki, hiljentyminen ja eväiden syönti.