Perhekerhon retki Kuopion liikuntaseikkailupuistoon HopLopiin

Perhekerhon retki Kuopion liikuntaseikkailupuistoon HopLopiin

Lähtö linja-autolla Kuopioon on seurakuntakeskukselta

Seurakunta kustantaa kyydin retkikohteeseen. Osallistujat kustantavat itse sisäänpääsymaksun ja ruokailun. Ilmoittautuminen Jaana Kiukkoselle 0407432035 huhtikuun aikana.

Leikkiminen HopLopissa sopii kaikille lapsille heidän ryhdyttyään liikkumaan itse. Seikkailulabyrintti kutsuu kiipeilemään ja seikkailemaan. Pomppulinna ja tramboliini haastavat riehakkaampaan menoon. Kahvilaravintolasta saa salaatteja ja tukevampiakin ruoka-annoksia. Varaamme kabinetin ryhmämme käyttöön.

Jaana Kiukkonen

Laukkalan perhekerho

Huom! Keskiviikkona! Vanhemmat voivat tulla yhdessä lasten kanssa koolle Laukkalan kirkon yhteydessä olevaan seurakuntasaliin parittoman viikon tiistaina klo 10. Laukkalan perhekerho on mukava tilaisuus tavata toisia lapsia ja aikuisia.