Perhekerhon retki Kuopion liikuntaseikkailupuistoon HopLopiin

Perhekerhon retki Kuopion liikuntaseikkailupuistoon HopLopiin

Lähtö linja-autolla Kuopioon on seurakuntakeskukselta

Seurakunta kustantaa kyydin retkikohteeseen. Osallistujat kustantavat itse sisäänpääsymaksun ja ruokailun. Ilmoittautuminen Jaana Kiukkoselle 0407432035 huhtikuun aikana.

Leikkiminen HopLopissa sopii kaikille lapsille heidän ryhdyttyään liikkumaan itse. Seikkailulabyrintti kutsuu kiipeilemään ja seikkailemaan. Pomppulinna ja tramboliini haastavat riehakkaampaan menoon. Kahvilaravintolasta saa salaatteja ja tukevampiakin ruoka-annoksia. Varaamme kabinetin ryhmämme käyttöön.

Pohjois-Pielaveden koulu, Vaaraslahti

Katsomusvierailu Pohjois-Pielaveden koululla

Toiminnallinen tunti alakoululla.

Päiväkerhotila

Perhekerho

Perhekerho kutsuu lapsia ja vanhempiensa ja hoitajiensa kanssa yhdessä olemiseen erilaisten teemojen äärelle, kokemusten jakamiseen ja yhteiseen hartaushetkeen. Kerhon päätteeksi on ilmainen puurolounas.

Laukkalan kirkko

Laukkalan perhekerho

Ohjelmassa on aamupuuro, vapaata seurustelua ja leikkiä, joskus askartelua tai vierailija.