Perhekerhon retki Kuopion liikuntaseikkailupuistoon HopLopiin

Perhekerhon retki Kuopion liikuntaseikkailupuistoon HopLopiin

Lähtö linja-autolla Kuopioon on seurakuntakeskukselta

Seurakunta kustantaa kyydin retkikohteeseen. Osallistujat kustantavat itse sisäänpääsymaksun ja ruokailun. Ilmoittautuminen Jaana Kiukkoselle 0407432035 huhtikuun aikana.

Leikkiminen HopLopissa sopii kaikille lapsille heidän ryhdyttyään liikkumaan itse. Seikkailulabyrintti kutsuu kiipeilemään ja seikkailemaan. Pomppulinna ja tramboliini haastavat riehakkaampaan menoon. Kahvilaravintolasta saa salaatteja ja tukevampiakin ruoka-annoksia. Varaamme kabinetin ryhmämme käyttöön.

Jaana Kiukkonen

Perhekerho

Lasten valokuvaus. Valokuvaaja Eemeli Kiukkonen nonstop kuvaa lapsia klo 9-12. Kuvauksen aikana kahvitarjoilu ja lasten leikkivälineet käytössä. Kuvat tulevat palvelimelle salasanan taakse. 15 e /lapsikuva/kaverikuva/sisaruskuva.

Laukkalan kirkko

Laukkalan perhekerho

Vanhemmat voivat tulla yhdessä lasten kanssa koolle Laukkalan kirkon yhteydessä olevaan seurakuntasaliin parittoman viikon tiistaina klo 10. Laukkalan perhekerho on mukava tilaisuus tavata toisia lapsia ja aikuisia.

Perhekerho

Seurustelua. Ohjelmassa on yhteinen pyhä hetki, toimintaa ja seurustelua sekä lopuksi puurolounas.