Perhekerhon retki Kuopion liikuntaseikkailupuistoon HopLopiin

Perhekerhon retki Kuopion liikuntaseikkailupuistoon HopLopiin

Lähtö linja-autolla Kuopioon on seurakuntakeskukselta

Seurakunta kustantaa kyydin retkikohteeseen. Osallistujat kustantavat itse sisäänpääsymaksun ja ruokailun. Ilmoittautuminen Jaana Kiukkoselle 0407432035 huhtikuun aikana.

Leikkiminen HopLopissa sopii kaikille lapsille heidän ryhdyttyään liikkumaan itse. Seikkailulabyrintti kutsuu kiipeilemään ja seikkailemaan. Pomppulinna ja tramboliini haastavat riehakkaampaan menoon. Kahvilaravintolasta saa salaatteja ja tukevampiakin ruoka-annoksia. Varaamme kabinetin ryhmämme käyttöön.

Perhekerho

Perhekerho kutsuu lapsia ja vanhempiensa ja hoitajiensa kanssa yhdessä olemiseen erilaisten teemojen äärelle, kokemusten jakamiseen ja yhteiseen hartaushetkeen. Kerhon päätteeksi on ilmainen puurolounas.

Perhekerho

Koulu kaikille lapsille - yhteisvastuuteema. Kerhon päätteeksi on ilmainen puurolounas.

Perhekerho

Teemme pääsiäisaskartelun. Kerhon päätteeksi on ilmainen puurolounas.