Perhekerho - pieni pyhiinvaellus

Perhekerho - pieni pyhiinvaellus Seurakuntakeskus

Teemme pienen pyhiinvaelluksen seurakuntakeskukselta rantatietä pitkin kirkkoon ja takaisin. Puurotarjoilu seurakuntakeskuksella.

Perhekerho kutsuu lapsia vanhempiensa ja hoitajiensa kanssa yhdessä olemiseen, kokemusten jakamiseen, yhteiseen hartaushetkeen ja erilaisten teemojen ääreen.

Perhekerhon päätteeksi on seurakuntasalissa ilmainen puurolounas.

Päiväkoti Tarulinna

Katsomusvierailu Tarulinnassa

Seurakunnan katsomusvierailut päivähoitoryhmiin ovat osa kunnan varhaiskasvatuksen katsomuskasvatusta.

Huvipirtti Nousialan tien varrella

Päiväkerhotila

Päiväkerhoon kokoontuu kerralla kymmenen lapsen ryhmä. Syksyisin aloittaviin uusiin ryhmiin ilmoittautuu 4-5 -vuotiaita lapsia. Kerhoryhmä kokoontuu kerran viikossa kahdeksi tunniksi. Kokoontumispaikkana on seurakuntakeskuksella sijaitsevat päiväkerhotilat.