Pyhäkoulu Rannankylän esikoulussa

Pyhäkoulu Rannankylän esikoulussa

Rannankylän koulu

Pyhäkoulu on lasten pyhä hetki arjen keskellä.

Nuorisotyönohjaaja Jaana Kiukkonen vierailee varhaiskasvatusryhmissä kerran kuussa.

Pyhäkoulussa kuullaan Raamatun kertomuksia ja eletään kirkkovuotta todeksi askartelemalla, musisoimalla ja leikkimällä.

Päiväkerhotila

Päiväkerho - leikin lumoa ja hiljaisuutta. Kymmenen lapsen päiväkerhoryhmä kokoontuu seurakuntakeskuksen päiväkerhotiloihin. Tärkeintä on silloin leikki, hiljentyminen ja eväiden syönti.

Päiväkerhotila

Rannankylän koulu