Kouluvierailu Säviällä

Kouluvierailu Säviällä

Säviän koulu

Kouluvierailulla oppilaat pohtivat ja toimivat yhdessä seurakunnan nuorisotyönohjaajan kanssa.

Kouluvierailulla tuetaan koteja lasten kristillisessä kasvatuksessa. Yhdessä hiljennytään, pelataan ja musisoidaan. Juhla-aikojen alla myös askartelemme juhliin liittyen.

Päiväkerhotila

Päiväkerho - leikin lumoa ja hiljaisuutta. Kymmenen lapsen päiväkerhoryhmä kokoontuu seurakuntakeskuksen päiväkerhotiloihin. Tärkeintä on silloin leikki, hiljentyminen ja eväiden syönti.

Päiväkerhotila

Päiväkoti Tarulinna

Katsomusvierailu Tarulinnan pienryhmässä

Seurakunnan katsomusvierailut päivähoitoryhmiin ovat osa kunnan varhaiskasvatuksen katsomuskasvatusta.