Kouluvierailu Säviällä

Kouluvierailu Säviällä

Säviän koulu

Kouluvierailulla oppilaat pohtivat ja toimivat yhdessä seurakunnan nuorisotyönohjaajan kanssa.

Kouluvierailulla tuetaan koteja lasten kristillisessä kasvatuksessa. Yhdessä hiljennytään, pelataan ja musisoidaan. Juhla-aikojen alla myös askartelemme juhliin liittyen.

Jaana Kiukkonen

Päiväkoti Tarulinna

Katsomusvierailu Tarulinnassa

Seurakunnan katsomusvierailut päivähoitoryhmiin ovat osa kunnan varhaiskasvatuksen katsomuskasvatusta.

Päiväkerhoon kokoontuu kerralla kymmenen lapsen ryhmä. Syksyisin aloittaviin uusiin ryhmiin ilmoittautuu 4-5 -vuotiaita lapsia. Kerhoryhmä kokoontuu kerran viikossa kahdeksi tunniksi. Kokoontumispaikkana on seurakuntakeskuksella sijaitsevat päiväkerhotilat.