Perhekerho - pääsiäisaskartelu

Perhekerho - pääsiäisaskartelu Seurakuntakeskus

Kotona lasta hoitava vanhempi tai hoitaja voi tulla perhekerhoon tapaamaan toisia samassa elämäntilanteessa olevia.

Perhekerho kutsuu lapsia vanhempiensa ja hoitajiensa kanssa yhdessä olemiseen, kokemusten jakamiseen, yhteiseen hartaushetkeen ja erilaisten teemojen ääreen.

Perhekerhon päätteeksi on seurakuntasalissa ilmainen puurolounas.

Päiväkerhotila

Perhekerho

Perhekerho kutsuu lapsia ja vanhempiensa ja hoitajiensa kanssa yhdessä olemiseen erilaisten teemojen äärelle, kokemusten jakamiseen ja yhteiseen hartaushetkeen. Kerhon päätteeksi on ilmainen puurolounas.

Rannankylän koulu

Katsomusvierailu Rannankylän eskariryhmiin

Toiminnallinen tunti alakoululla.

Päiväkerhotila

Päiväkerho - leikin lumoa ja hiljaisuutta. Kymmenen lapsen päiväkerhoryhmä kokoontuu seurakuntakeskuksen päiväkerhotiloihin. Tärkeintä on silloin leikki, hiljentyminen ja eväiden syönti.