Kouluvierailu Säviällä

Kouluvierailu Säviällä

Säviän koulu

Kouluvierailulla oppilaat pohtivat ja toimivat yhdessä seurakunnan nuorisotyönohjaajan kanssa.

Kouluvierailulla tuetaan koteja lasten kristillisessä kasvatuksessa. Yhdessä hiljennytään, pelataan ja musisoidaan. Juhla-aikojen alla myös askartelemme juhliin liittyen.

Päiväkerhotila

Päiväkerho - leikin lumoa ja hiljaisuutta. Kymmenen lapsen päiväkerhoryhmä kokoontuu seurakuntakeskuksen päiväkerhotiloihin. Tärkeintä on silloin leikki, hiljentyminen ja eväiden syönti.

Päiväkerhotila

Rannankylän koulu