Lasten päiväkerho

Lasten päiväkerho Seurakuntakeskus

Päiväkerho - leikin lumoa ja hiljaisuutta. Kymmenen lapsen päiväkerhoryhmä kokoontuu seurakuntakeskuksen

Päiväkerhoon osallistuvat 4-5 -vuotiaat lapset. Syksyllä alkavat uudet ryhmät muodostetaan jo keväällä. Vapaita paikkoja voi tiedustella ohjaajalta muulloin. Päiväkerho on seurakunnan jäsenille ilmainen.

Jaana Kiukkonen

Päiväkerhotila

Päiväkerhoon kokoontuu kerralla kymmenen lapsen ryhmä. Syksyisin aloittaviin uusiin ryhmiin ilmoittautuu 4-5 -vuotiaita lapsia. Kerhoryhmä kokoontuu kerran viikossa kahdeksi tunniksi. Kokoontumispaikkana on seurakuntakeskuksella sijaitsevat päiväkerhotilat.

Päiväkerhotila

Päiväkoti Tatulinna ja ryhmäperhepäivähoitokoti Satupirtissä

Katsomusvierailu Tarulinnan pienryhmässä ja Satupirtissä

Seurakunnan katsomusvierailut päivähoitoryhmiin ovat osa kunnan varhaiskasvatuksen katsomuskasvatusta.