Pyhäkoulu Muksulassa

Pyhäkoulu Muksulassa

Säviän ryhmäperhepäivähoito

Pyhäkoulu on lasten pyhä hetki arjen keskellä.

Nuorisotyönohjaaja Jaana Kiukkonen vierailee varhaiskasvatusryhmissä kerran kuussa.

Pyhäkoulussa kuullaan Raamatun kertomuksia, rukoillaan yhdessä ja eletään kirkkovuotta todeksi askartelemalla, musisoimalla ja leikkimällä.

Jaana Kiukkonen

Päiväkerhotila

Päiväkerhoon kokoontuu kerralla kymmenen lapsen ryhmä. Syksyisin aloittaviin uusiin ryhmiin ilmoittautuu 4-5 -vuotiaita lapsia. Kerhoryhmä kokoontuu kerran viikossa kahdeksi tunniksi. Kokoontumispaikkana on seurakuntakeskuksella sijaitsevat päiväkerhotilat.

Päiväkerhotila

Päiväkoti Tatulinna ja ryhmäperhepäivähoitokoti Satupirtissä

Katsomusvierailu Tarulinnan pienryhmässä ja Satupirtissä

Seurakunnan katsomusvierailut päivähoitoryhmiin ovat osa kunnan varhaiskasvatuksen katsomuskasvatusta.