Pyhäkoulu Vekaravaarassa

Pyhäkoulu Vekaravaarassa

Vaaraslahden päiväkoti

Pyhäkoulu on lasten pyhä hetki arjen keskellä.

Nuorisotyönohjaaja Jaana Kiukkonen vierailee varhaiskasvatusryhmissä kerran kuussa.

Pyhäkoulussa kuullaan Raamatun kertomuksia, rukoillaan yhdessä ja eletään kirkkovuotta todeksi askartelemalla, musisoimalla ja leikkimällä.

Päiväkerhotila

Päiväkerho - leikin lumoa ja hiljaisuutta. Kymmenen lapsen päiväkerhoryhmä kokoontuu seurakuntakeskuksen päiväkerhotiloihin. Tärkeintä on silloin leikki, hiljentyminen ja eväiden syönti.

Päiväkerhotila

Rannankylän koulu