Perhekerho - yhteisvastuu

Perhekerho - yhteisvastuu Seurakuntakeskus

Kotona lasta hoitava vanhempi tai hoitaja voi tulla perhekerhoon tapaamaan toisia samassa elämäntilanteessa olevia.

Perhekerho kutsuu lapsia vanhempiensa ja hoitajiensa kanssa yhdessä olemiseen, kokemusten jakamiseen, yhteiseen hartaushetkeen ja erilaisten teemojen ääreen.

Perhekerhon päätteeksi on seurakuntasalissa ilmainen puurolounas.

Päiväkerhotila

Päiväkerho - leikin lumoa ja hiljaisuutta. Kymmenen lapsen päiväkerhoryhmä kokoontuu seurakuntakeskuksen päiväkerhotiloihin. Tärkeintä on silloin leikki, hiljentyminen ja eväiden syönti.

Päiväkerhotila

Rannankylän koulu