Perhekerho - kirkko tutuksi viidellä aistilla

Perhekerho - kirkko tutuksi viidellä aistilla Pielaveden kirkko

Tutkimme omaa kotikirkkoa ja nautimme lopuksi yhdessä seurakunnan tarjoamat eväs-sämpylät kirkon esipihassa.

Perhekerho kutsuu lapsia vanhempiensa ja hoitajiensa kanssa yhdessä olemiseen, kokemusten jakamiseen, yhteiseen hartaushetkeen ja erilaisten teemojen ääreen.

Jaana Kiukkonen

Laukkalan perhekerho

Huom! Keskiviikkona! Vanhemmat voivat tulla yhdessä lasten kanssa koolle Laukkalan kirkon yhteydessä olevaan seurakuntasaliin parittoman viikon tiistaina klo 10. Laukkalan perhekerho on mukava tilaisuus tavata toisia lapsia ja aikuisia.