Pyhäkoulu Tarulinnassa

Pyhäkoulu Tarulinnassa

Päiväkoti Tarulinna

Pyhäkoulu on lasten pyhä hetki arjen keskellä.

Nuorisotyönohjaaja Jaana Kiukkonen vierailee varhaiskasvatusryhmissä kerran kuussa.

Pyhäkoulussa kuullaan Raamatun kertomuksia, rukoillaan yhdessä ja eletään kirkkovuotta todeksi askartelemalla, musisoimalla ja leikkimällä.

Jaana Kiukkonen

Päiväkoti Tarulinna

Katsomusvierailu Tarulinnassa

Seurakunnan katsomusvierailut päivähoitoryhmiin ovat osa kunnan varhaiskasvatuksen katsomuskasvatusta.

Päiväkerhoon kokoontuu kerralla kymmenen lapsen ryhmä. Syksyisin aloittaviin uusiin ryhmiin ilmoittautuu 4-5 -vuotiaita lapsia. Kerhoryhmä kokoontuu kerran viikossa kahdeksi tunniksi. Kokoontumispaikkana on seurakuntakeskuksella sijaitsevat päiväkerhotilat.