Perhekerho - seurustelua

Perhekerho - seurustelua Seurakuntakeskus

Kotona lasta hoitava vanhempi tai hoitaja voi tulla perhekerhoon tapaamaan toisia samassa elämäntilanteessa olevia.

Perhekerho kutsuu lapsia vanhempiensa ja hoitajiensa kanssa yhdessä olemiseen, kokemusten jakamiseen, yhteiseen hartaushetkeen ja erilaisten teemojen ääreen.

Perhekerhon päätteeksi on seurakuntasalissa ilmainen puurolounas.

Jaana Kiukkonen

Päiväkerhotila

Päiväkerhoon kokoontuu kerralla kymmenen lapsen ryhmä. Syksyisin aloittaviin uusiin ryhmiin ilmoittautuu 4-5 -vuotiaita lapsia. Kerhoryhmä kokoontuu kerran viikossa kahdeksi tunniksi. Kokoontumispaikkana on seurakuntakeskuksella sijaitsevat päiväkerhotilat.

Päiväkerhotila

Päiväkoti Tatulinna ja ryhmäperhepäivähoitokoti Satupirtissä

Katsomusvierailu Tarulinnan pienryhmässä ja Satupirtissä

Seurakunnan katsomusvierailut päivähoitoryhmiin ovat osa kunnan varhaiskasvatuksen katsomuskasvatusta.