YV-mäenlaskua Kakkomäellä

YV-mäenlaskua Kakkomäellä

Kakkomäki

Kakkomäellä lasketaan mäkeä 4H-yhdistyksen tapahtumassa. Seurakunta kerää varoja yhteisvastuulle.

Tarjolla nokipannukahvia, lettuja ja arpajaiset Yhteisvastuukeräyksen hyväksi. 4H-yhdistys järjestää mäkikisan.

Laukkalan perhekerho

Huom! Keskiviikkona! Vanhemmat voivat tulla yhdessä lasten kanssa koolle Laukkalan kirkon yhteydessä olevaan seurakuntasaliin parittoman viikon tiistaina klo 10. Laukkalan perhekerho on mukava tilaisuus tavata toisia lapsia ja aikuisia.