Päiväkerho on lapsen kasvupaikka, jossa toimitaan kumppanuudessa lapsen kodin kanssa. Lapsesta välittäminen, lapsuuden ilon kokemukset ja lapsen hengellisen herkkyyden vaaliminen ovat päiväkerhon ydintä. Päiväkerho rakentaa lapsen kokemusta seurakunnasta, jossa hän tulee kohdatuksi kokonaisvaltaisesti, ikäkaudelleen merkityksellisellä tavalla.

Neljä päiväkerhoryhmää kokoontuu seurakuntakeskuksella. Päiväkerholaiset ovat 4-5-vuotiaita. Päiväkerhoa on 2 h viikossa.

Kokoonnumme leikkimään, hiljentymään, olemaan ja toimimaan. Päiväkerhoarkea värittää monenlainen toiminta, jonka sisältöä luo ohjaaja yhdessä lasten kanssa. Ryhmässä syntyvät kaverisuhteet ovat lapselle tärkeitä, samoin lämmin suhde ohjaajaan.

Päiväkerho on:

• seurakuntien kristillistä kasvatusta
  • seurakuntien varhaiskasvatusta
  • kotien kristillisen kasvatuksen tukemista
  • kasvatuskumppanuutta
  • lapsen hengellisyyden vaalimista
  • lapsen hoidon, kasvun ja oppimisen paikka
  • kristilliseen traditioon siirtämisen paikka
  • lapsen vertaisryhmä

Lisätietoja päiväkerhoista antaa nuorisotyönohjaaja Jaana Kiukkonen, p. 040 7432 035, jaana.kiukkonen@evl.fi

Tiedote päiväkerhoon ilmoittautumisesta.

Päiväkerhoon ilmoittautumislomake.

Päiväkerhon syyskauden ohjelma 2017.

Päiväkerhossa pääsiäisen tapahtumia käydään läpi kuvakartan avulla.
Päiväkerhon metsäretkellä haisteltiin tervasta.

Jaana Kiukkonen