.
.

Nuorille

Nuorisotyö on rippikoulun käyneiden parissa tehtävää työtä. Tavoitteena on tukea nuorten hengellistä kasvua ja tarjota heille mielekästä toimintaa omassa seurakunnassa ja seurakunnan ulkopuolella.

Nuorisotyön keskeinen osa on ryhmänjohtajakoulutus, jonka ohjelmaan sisällytetään osallistumista tapahtumiin ja tehdään retki ja pidetään leiri. .

Isosia tarvitaan taas ensi kesän 2018  rippikoulu- ja lastenleireille. Vanhojen, koulutettujen  isosten ilmoittautuminen Jyrkille mahdollisimman nopeasti tammi-helmikuussa.

 

Jyrki: 0400- 811466, jyrki.kiukkonen@evl.fi tai facebookissa tykkäämällä: Pielaveden seurakunnan nuorisotyö

Ryhmänjohtajakoulutus 2017-2018 

 

Koulutus antaa valmiudet hakeutua kesällä 2018 isosen tehtäviin seurakunnan varhaisnuoriso- ja rippikoululeireille. Kaikki mukaan tulevat lupaamme kouluttaa. Kesällä 2018 on kaksi rippikoululeiriä  (a`5 vrk) Sukevan Hirsikankaalla ja kaksi varhaisnuorten leiriä Lapinlahden Väärnissä. Koulutuksesta saa myös keväällä todistuksen. Kouluttajina toimivat Jyrki Kiukkonen, Timo Jokela ja Minna Sahlberg.

Koulutus alkaa la 7.10 rovastikunnan yhteisellä ”ISOSTI” isoskoulutuspäivällä Varpaisjärvellä.    Syksyn ja talven aikana on 4 torstai-illan  koulutusta seurakunnan nuortentiloissa klo 16-18.  Iltojen alkuun kuuluu myös maittava välipala klo 15.30-16.00 seurakuntakeskuksella. Se kannattaa hyödyntää.

Toukokuun 18.-20.5. pidämme oman valmisteluleirin Sukevan Hirsikankaan leirikeskuksessa.

KOULUTUS OHJELMINEEN KAIKKINEEN ON ILMAINEN!

Osa teistä ilmoittautui koulutukseen jo kesän rippikoululeirillä. Teidän ei tarvitse ilmoittautua uudestaan. Muut voivat ilmoittautua syyskuun loppuun mennessä Jyrkille.lmoittautuneille tarkempi    koulutusohjelma postissa syyskuussa.

Facebookkiin avaamme myös  ISKO  2018  -ryhmän, jonka kautta tieto kulkee koulutuksessa mukana oleville. 

 

 

Konfirmaatiossa
Konfirmaatiossa
kappalainen
Faksi: 017 862 200
Pappilantie 11
72400 Pielavesi

Päivystän seurakuntatoimistolla torstaina ja perjantaina klo 9-12 (paitsi jos joku tilaisuus on samaan aikaan). Tapaamista voi sopia myös puhelimitse haluttuun ajankohtaan. Vapaapäiväni ovat pääosin maanantai ja tiistai, kerran kuukaudessa myös lauantai ja sunnuntai. Kanssani voi sopia kaikista seurakunnan tapahtumista (kasteet, vihkimiset, hautajaiset, hartaudet, kotikäynnit). Vastuualueenani on myös kasvatustyö ja rippikoulutyö.