.

Nuorille

Nuorisotyö on rippikoulun käyneiden parissa tehtävää työtä. Tavoitteena on tukea nuorten hengellistä kasvua ja tarjota heille mielekästä toimintaa omassa seurakunnassa ja seurakunnan ulkopuolella.

Nuorisotyön keskeinen osa on ryhmänjohtajakoulutus, jonka ohjelmaan sisällytetään osallistumista tapahtumiin ja tehdään retki ja pidetään leiri. .

Rovastikunnallisena yhteistyönä on tehty pidetty yhteistä koulutusta- ISOSTI -päivää vietetään 7.10 Varpaisjärvellä. Päivä koostuu erilaisita pajoista. Retkelle voi lähteä kuka tahansa nuori. Ei tarvitse olla isoskoulutettava. Päivään odotetaan n. 120 osallistujaa ympäri rovastikuntaa.

Rippikoululaisten nuortenillat seurakuntakeskuksen nuortentiloissa, Pappilantie 11. syyskaudella 7.12 ja 14.12. klo 17-18.30.

Isosia tarvitaan taas ensi kesän 2018  rippikoulu- ja lastenleireille. Vanhojen, koulutettujen  isosten ilmoittautuminen on ennen talvilomaa.

Jyrki: 0400- 811466, jyrki.kiukkonen@evl.fi tai facebookissa tykkäämällä: Pielaveden seurakunnan nuorisotyö

Ryhmänjohtajakoulutus 2017-2018

Koulutus antaa valmiudet hakeutua kesällä 2018 isosen tehtäviin seurakunnan varhaisnuoriso- ja rippikoululeireille. Kaikki mukaan tulevat lupaamme kouluttaa. Kesällä 2018 on kaksi rippikoululeiriä  (a`5 vrk) Sukevan Hirsikankaalla ja kaksi varhaisnuorten leiriä Lapinlahden Väärnissä. Koulutuksesta saa myös keväällä todistuksen. Kouluttajina toimivat Jyrki Kiukkonen, Timo Jokela ja Minna Sahlberg.

Koulutus alkaa la 7.10 rovastikunnan yhteisellä ”ISOSTI” isoskoulutuspäivällä Varpaisjärvellä.    Syksyn ja talven aikana on 4 torstai-illan  koulutusta seurakunnan nuortentiloissa klo 16-18.  Iltojen alkuun kuuluu myös maittava välipala klo 15.30-16.00 seurakuntakeskuksella. Se kannattaa hyödyntää.

Toukokuun 18.-20.5. pidämme oman valmisteluleirin Sukevan Hirsikankaan leirikeskuksessa.

KOULUTUS OHJELMINEEN KAIKKINEEN ON ILMAINEN!

Osa teistä ilmoittautui koulutukseen jo kesän rippikoululeirillä. Teidän ei tarvitse ilmoittautua uudestaan. Muut voivat ilmoittautua syyskuun loppuun mennessä Jyrkille.lmoittautuneille tarkempi    koulutusohjelma postissa syyskuussa.

Facebookkiin avaamme myös  ISKO  2018  -ryhmän, jonka kautta tieto kulkee koulutuksessa mukana oleville.

Konfirmaatiossa

Timo Jokela